La importància de la fotografia immobiliària

Destacar, diferenciar-te de la competència, transmetre emocions, captar la necessitat…

La fotografia corporativa és molt més que important per el sector immobiliari. Captar l’atenció del comprador comença quan, aquest, visualitza imatges que els hi transmet l’interès que, en aquell habitatge, veu la seva futura llar.

“Una imatge val més que mil paraules”

 

 

L’aspecte visual en el marc immobiliari

Al sector de venda immobiliària, l’aspecte visual ha estat des de sempre un dels més transcendents. Si conforméssim una llista en factors d’importància, potser hauríem d’ubicar-ho tot just darrere de l’anomenada “atenció al client”. Les formes visuals ofereixen un espectre ampli, entre la imatge d’un agent immobiliari, fins a l’aparença integral d’una agència. Al mig, tenim incomptables punts on “allò visual” ocupa els més variats graus de jerarquia. Quin lloc ocupa la fotografia immobiliària als serveis que ofereixes al client?

 

La fotografia immobiliària com una eina de connexió

Actualment, encara hi ha venedors d’immobles que no creuen i no consideren de molta rellevància la fotografia immobiliària com a part vital de les seves estratègies de venda i és un error.

La fotografia és el primer pas de connexió entre comprador i venedor en el món digital, com a les pàgines web i xarxes socials.

 

 

Tots els aspectes de l’immoble són importants de fotografiar

La fotografia d’interior i exterior són els més tradicionals, però actualment s’afegeix la fotografia aèria, realitzada amb drone. També els detalls importants a destacar de la vivenda.

 

La fotografia feta a través de drone ha donat un plus per captar l’atenció

 

Més facilitat alhora de contractar els serveis fotogràfics

Cada cop hi ha més professionals que es dediquen exclusivament a la fotografia immobiliària i el servei que s’obté és de molt bona qualitat.

Amb la fotografia digital, és més ràpid realitzar el servei i entregar-ho d’immediat per tal de posar a la venda l’habitatge a la web i a les xarxes socials.

 

Els detalls importants també s’han de presentar

 

Avantatges en la contractació externa de fotografia immobiliària

Les diferències bàsiques en el treball de fotografia professional i el que pots oferir com a assessor en béns, s’han escurçat substancialment. No obstant això, i sempre tenint en compte les possibilitats econòmiques de l’agència immobiliària, s’ha de considerar que comptar amb un servei extern de fotografia immobiliària té els seus avantatges:

  • Com qualsevol servei contractat, et podràs alliberar de l’estrès que implica encarregar-se d’una fotografia immobiliària adequada i de qualitat. Sobretot, si la vostra agenda està atapeïda d’activitats.
  • Un aspecte visual al teu gust. Un professional fotògraf sabrà interpretar de seguida l’estil que busques, sinó guiar-te i assessorar-te fins a trobar-lo. També s’encarregarà de mantenir-lo en el temps, cosa que és vital en la visualització de la pàgina web o dels perfils de xarxes socials.
  • Una agència o un fotògraf professional coneixeran detalls que no estan a l’abast dels teus coneixements en la matèria. Saber manejar enquadraments, il·luminacions i el grau de característiques que cal ressaltar segons la propietat. Factors que (entre molts altres) resultaran imprescindibles per a la presentació que desitges com a exhibidor i que el client segurament estigui buscant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *