Com decorar amb estil mariner la nostra llar

L’estil mariner és una tendència popular a la decoració de la llar que evoca la brisa del mar i la vida a la costa. Si vols donar a casa teva un toc fresc i estiuenc, aquí et deixem alguns consells per decorar amb estil mariner.

 

 

1. Colors: Els colors típics de l’estil mariner són el blau, blanc i vermell. Utilitza aquests colors a parets, mobles i accessoris per crear un ambient fresc i estiuenc.

2. Materials: Els materials naturals com la fusta, el lli i el cotó són perfectes per a l’estil mariner. Utilitza mobles de fusta clara i tèxtils de lli o cotó per donar a casa teva un toc natural i acollidor.

3. Motius: Els motius mariners com àncores, vaixells i petxines són perfectes per decorar la teva llar amb estil mariner. Utilitza aquests motius en coixins, cortines i quadres per donar a casa teva un toc nàutic.

 

 

4. Il·luminació: La il·luminació és important per crear un ambient acollidor a la llar. Utilitza llums de peu i de taula amb pantalles de lli o cotó per donar a casa teva una il·luminació suau i càlida.

5. Accessoris: Els accessoris són la clau per donar a casa teva un toc personal i únic. Utilitza accessoris com a gerros de vidre amb petxines, cistelles de vímet i fanals per donar a la teva llar un toc mariner.

 

Seguint aquests consells, podràs decorar casa teva amb estil mariner i crear un ambient fresc i estiuenc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *