Consells per a la tornada a casa després de vacances

La tornada a casa després d’unes vacances merescudes pot ser un desafiament. Després de dies de desconnexió, on canvien els horaris i els bioritmes i fins i tot la dieta, costa molt de readaptar-se a la vida diària.

No obstant això, hi ha algunes eines eficaces per suavitzar l’impacte que pot tenir a la nostra salut, tant física com mental, la tornada a la rutina. A continuació et presentem alguns consells per fer més suportable la tornada a casa després de vacances.

  • Organitza la teva llar: Un cop arribis a casa, dedica un temps a organitzar les principals estades i buscar solucions a mida per aprofitar cada racó i millorar la zona de treball i estudi. Això us ajudarà a sentir-vos més còmodes i en control del vostre entorn.
  • Reprèn les teves activitats de lleure: És important que no et centris només en les obligacions laborals i en les responsabilitats més estressants del teu dia a dia. Reprèn les teves activitats de lleure habituals com més aviat millor per tornar a integrar-les a la teva vida i donar-te un respir necessari.
  • Planifica un nou viatge: Una manera senzilla de combatre la síndrome postvacacional és planificar un nou viatge. No ha de ser lluny ni gaire durador, alguna escapada a un lloc on et trobis bé o que tinguis curiositat per conèixer pot ser suficient.

  • Viu l’aquí i ara: Gaudeix del moment present i no t’obsessions de planificar-ho tot. Tot i que en certa manera ens ajuda a organitzar-nos i evitar l’estrès, ens roba temps del nostre present.
  • Confia en la teva capacitat d’adaptació: Els éssers humans som molt adaptables, però ens emmotllem a les noves situacions de manera progressiva. Confia en tu mateix i en el teu poder per adaptar-te a les noves situacions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *