Quin estil escollir per a decorar la teva llar?

T’has mudat o simplement vols canviar la decoració de casa teva? Necessites idees per decorar una casa? Segur que com la resta de les persones has mirat una infinitat d’estils per decorar, però, encara no saps per quina decantar-te.

En aquest post t’explicarem en què consisteixen cadascun dels estils perquè et puguis fer una idea de quina és millor escollir per decorar la teva llar.

 

 

ELS CINC ESTILS DE DECORACIÓ QUE SÓN TENDÈNCIA

Avui dia podràs trobar diferents classes d’estils decoratius, però quina hauries d’escollir per decorar l’espai?

 

ESTIL MEDITERRANI

Aquest estil es caracteritza per ser sinònim de llum, sol, mar, etc, on predominen els colors blancs i blaus. Si vols vestir casa teva amb aquest estil, hauràs de tenir en compte que el mobiliari que es fa servir per decorar és de línies senzilles amb colors clars. Tots els detalls que s’utilitzen han d’estar inspirats en el mar, com ara pedres, petxines o àncores. El blau és el color que predomina en aquest estil.

 

ESTIL ÈTNIC

L’ús de colors molt vius és una de les facetes que representa més aquest estil. Escull mobles amb inspiració marroquina, ètnica o tribal. Si ets una persona que li agrada molt l’ordre, aquest estil no és adequat per a tu, ja que, el que més caracteritza aquest estil és que és molt recarregat.

 

ESTIL INDUSTRIAL

Els pilars nus, el maó i el ciment són els materials que predominen en aquest estil. Com més exposada estigui l’estructura, molt millor! A més, els colors neutres i negres són els que més prevalen.

 

ESTIL NÒRDIC

Aquest estil és un dels més demanats pels nostres clients. El color blanc és el principal protagonista en aquest tipus d’estil. L’espai és net sense recarregar gaire amb complements innecessaris.

 

Aquests són alguns els estils més demandats, però no són els únics, hi ha un altre tipus d’estils com el rústic, el boho, clàssic o contemporani que va sumant seguidors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *