La tecnologia en la seguretat per a protegir la segona residència

Cada cop s’inverteix més en protegir el segon habitatge ja que queda desprotegida en molt de temps, sobretot quan finalitza la temporada d’estiu.

La tecnologia és una de les aliades més grans per assegurar la llar, sigui l’habitual o el temporal, i per a aquesta època es coneix que les instal·lacions de seguretat són les més demandades per protegir els béns.

 

Sistemes intel·ligents

Una de les millors opcions que també són a l’abast de la butxaca són les tecnologies basades en l’Internet de les Coses per la vigilància, basats en tres fonaments: accés, manteniment i seguretat.

Dels sistemes de seguretat que et recomanem són aquells que comptin amb sensors de moviment interconnectats a través de la xarxa wifi, també estaran les càmeres IP per vigilar tots els moviments que ocorren a la llar i juntament amb els panys intel·ligents, podràs tenir el control de casa teva a través d’apps mòbils al teu smartphone.

La domòtica també permet fer el manteniment de les segones residències, una altra de les necessitats que els propietaris busquen cobrir. Els sistemes intel·ligents permeten monitoritzar les calderes, aires condicionats, sistemes de reg, els serveis d’aigua, energia i gas i qualsevol altre element susceptible de patir danys, podreu conèixer possibles fuites per actuar ràpidament.

Augmenta la preocupació

Al nostre país l’augment de robatoris és real i la preocupació dels propietaris és comprensible i per això es busca incrementar les mesures de seguretat tradicionals amb l’ús de la tecnologia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *